torstai 6. elokuuta 2015

Paras puukko

Tämä puukko on maailman paras. Todella terävä ja vieläpä kotimainen.

Pari päivää sitten lykkäsin uuniin koverrettuja kesäkurpitsapaloja, jotka täytin savuporotuorejuustolla.


























Ne toimivat lisukkeena pestolla valelluille kanafileille, jotka saivat kaverikseen koverruksesta ylijääneet kesäkurpitsapalat, kirsikkatomaatteja, juustoraastetta ja kermaa. Juusto on muuten peräisin eurooppalaiselta ruokatorilta, joka vieraili tässä lähistöllä joskus heinäkuun alkupuolella - jos oikein muistan. Torilta tuli ostettua myös liuta ranskalaisia saippuapaloja. Aasinmaitosaippua on niin pehmeää, etten ihmettele yhtään, jos atoopikot käyvät aasinmaitokylvyissä. Tosin suihkuttelun jälkeen oli hetken aikaa ikävän nihkeä olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti